Notícies

23/04/2019
Gran concert SOS Costa Brava

Vine al Gran Concert de SOS Costa Brava el dia 4 de Maig a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí i ajuda’ns a protegir la costa que encara ens queda!

SOS CB està preparant un gran esdeveniment que comptarà amb la participació de músics, actors i actrius molt vinculats en la defensa del territori! Serà un acte de denúncia, però també una gran festa reivindicativa del territori!

Tots els diners recaptats en aquest esdeveniment, aniran destinats a la defensa de zones amenaçades i a promoure un model territorial sostenible de la Costa Brava.

Organitza: SOS Costa Brava i Ecologistes en Acció
Co-produeix: Espai Ter
Col·labora: Ajuntament de Torroella de Montgrí

25/03/2017
Colibrí en flames

És el nou disc de l’Orchestra Fireluche, un treball on el grup retorna als seus orígens instrumentals a través de la música d’envelat, els sons eteris i reverberants, les melodies vocals, l’èpica en minúscules i el rock’n’roll de butxaca; un disc igni, a estones delicat i tímid, però on hi batega amb força el coratge d’aquells petits herois que, dia a dia, desafien la gravetat.

Colibrí en flames l’Orchestra Fireluche aposta de nou per les sonoritats instrumentals, passades, aquesta vegada, pel sedàs del productor anglès Morgan Caney, qui ha donat a l’àlbum un caràcter molt més ingràvid i fins a cert punt arriscat del que el grup ens tenia acostumats. Al disc s’hi fan més evidents que mai la presència de sons electrònics low-fi, les gravacions de camp i uns arranjaments que, en alguns casos, redibuixen profundament els temes respecte a com havien estat concebuts en un principi, donant-los una profunditat i una textura inèdites fins ara. Aquest fet, juntament amb l’ús constant de les veus dels músics tractades com un instrument més, a estones melòdic, a estones rítmic, la incorporació per primera vegada d'una guitarra elèctrica i l’energia i la vitalitat habituals del grup fan de Colibrí en flames un dels discos més sorprenents i complets de l’Orchestra Fireluche fins al moment.

Escolta el disc a Spotify

Escolta el disc a Spotify

08/03/2017
'81' en directe al Cap de Creus
14/11/2014
Premi a la millor música pel curt "Bloquejats apilats"

Estem molt contents d'haver rebut una trucada d'ALCINE, el Festival de cinema de Alcalá de Henares ( www.alcine.org) - un dels més important de curts d'Espanya- per a dir-nos que "Bloquejats Apilats" ha guanyat el premi a la millor música i a la millor direcció artística. Moltes gràcies a en Marc Riba i a l'Anna Solanas (directors del curt) per haver-nos proposat de posar-hi la música. Moltes gràcies també a en Xavi Lloses per la remescla de la música i els seus tocs personals i fer que hagi estat possible.

06/08/2014
Vídeo del programa 'Via Llibre' amb Pau Riba

Aquí teniu el capítol del 'Via Llibre' on sortim amb el Pau Riba tocant en directe 'Nina de Miraguano'

A partir del minut 26

'La Maria s'adorm....'

25/04/2014
Vídeo Festival Strenes 2013
05/03/2014
Concert al Teatre de Cal Eril

Ens fa molta il·lusió tornar cap a Guissona i aquest cop per tocar al preciós Teatre de Cal Eril.

Hi vam ser per gravar les veus del Joan Pons a la cançó 'Un glop de mar' i teníem moltes ganes de tornar-hi!

Entrades a la venda (10 € teatrecaleril@gmail.com)

13/01/2014
Orchestra Fireluche amb col·laboradors a la Sala Beckett

Presentem el nostre disc Tants caps tants joguets amb molts dels cantants que hi han participat, a la Sala Beckett de Barcelona de la ma de Bankrobber

Cicle de concerts 'Els dimarts em sentiràs'

23/11/2013
Vídeo Sofar Sounds
26/09/2013
Presentació del vinil al Museu del Joguet de Figueres

Dissabte 28 de setembre, 12h

Després de presentar Tants caps tants joguets en CD, l’Orchestra Fireluche i Protocol presenten ara el nou treball en vinil. Aquest és un format que està recuperant el seu espai entre els amants de la música i en aquest cas aporta un disseny  que el fa encara més atractiu, ja que la portada reprodueix el joc en pop-up ideat per Quim Corominas pel primer format.

Comptarem amb la participació de Pau Riba, Agnès Fusté (cantants col·laboradors en el disc), Xavi Lloses (músic i productor del disc), Fermí Tarrés (promotor del disc, Protocol) i Quim Corominas (dissenyador). Després de la presentació el grup oferirà una breu actuació acompanyat pels cantants col·laboradors presents a l’acte.

Aquesta actuació servirà també com a aperitiu de la que oferiran dins el marc del Festival Ingràvid, el proper 9 de novembre a Figueres.

L’entrada a l’acte és lliure

Museu del Joguet - Carrer de Sant Pere 1 - 17600  - Figueres

 

Pàgines